Hans van den Berg (NL)

Hans van den Berg (NL)

nl fr de ru es

Mijn eerste hond showde ik zo’n 45 jaar geleden. Het was een welsh terrier en met de kwalificatie zg was ik heel blij! Later showde ik schotse terriers, norfolk terriers en chihuahua’s. Er werden veel honden onder de kennelnaam Rymore kampioen.

Het keuren begon in 1976 en vanaf die tijd reis ik de hele wereld over. In 1991 keurde ik in Dormund voor het eerst op een wereld tentoonstelling. Daarna volgden er wereld tentoonstellingen in Nederland, Belgie, Finland, Zwitserland, Italie en Oostenrijk. Ik hoop dat ik geen land heb overgelagen! Na 40 jaar keuren kijk ik nog altijd uit naar de volgende show. Omdat ik over de hele wereld keur heb ik een goed beeld van de kwaliteit van rashonden op alle continenten. Ik heb zoveel mooie honden gekeurd en zoveel plezier met collega’s en exposanten gehad.

Het is nog steeds dezelfde passie als 40 jaar geleden en ik kijk echt uit naar de tophonden die ik hier in mijn eigen land op mijn “eigen” wereldtentoonstelling te beoordelen zal krijgen

Hans van den Berg
parallax background

Partners

  • Royal Canin logo